Praepann 28cm süsinikterasest APS

Artiklikood
73741

Süsinikterasest e. rauast pann on suurepärane praadimisnõu ja ideaalne alternatiiv sisekatetega pannidele, sest ta on kauakestev. 
Panni omadused iga kasutamisega paranevad, kuid see eeldab regulaarset kasutust ja õiget hooldust. 

Praepann 24cm süsinikterasest APS

Praepann 24cm süsinikterasest APS

Wok-pann 36cm süsinikterasest Paderno

Wok-pann 36cm süsinikterasest Paderno

Saadavus: Laos
31,92 €

Profikvaliteet. 
Mõõdud: põhja läbim. 20,5cm , kõrgus 4,5cm.

Süsinikterasest e. rauast pann on suurepärane praadimisnõu ja ideaalne alternatiiv sisekatetega pannidele, sest ta on kauakestev. 
Panni omadused iga kasutamisega paranevad, kuid see eeldab regulaarset kasutust ja õiget hooldust. 

Eelkõige peab uuele pannile tegema korraliku rasvpõletuse. Selleks on parim vahend searasv. 
Määrige panni sisepind searasvaga ja kuumutage pliidil või ahjus 5-10 min. kõrge kuumusega. 
Seejärel pühkige paberiga liigne rasv ära ja kuumutage veel panni 20 min. 
Laske pannil rahulikult maha jahtuda , seejärel peske pann puhtaks ja alustage kasutamist.

Panni sisepinnale tekib must looduslik nakkumatu kiht, mille nimi on paatina. 
Mida paremini on rasv nõusse imendunud, seda paremad on praadimisomadused.

Kui poorid rasvast tühjenevad, näiteks liiga tõhusa pesemise tulemusena, kõrbeb toit põhja, kuid nõud on kerge nn. rasvapõletamise abil uuesti töökorda seada. 
Raudpann talub karmi kohtlemist, isegi metallpraelabida kasutamist ja talub ka väga kõrgeid temperatuure.

Write Your Own Review
Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare kirjutada. Palun logige sisse või looge konto