Praepann 28cm valtsitud süsinikterasest

Artiklikood
628614

Profikvaliteet.
Mõõdud: põhja läbim. 22cm, kõrgus 5cm, korpuse paksus 3mm.

Praepann 20cm valtsitud süsinikterasest

Praepann 20cm valtsitud süsinikterasest

Wok-pann 36cm ümara põhjaga süsinikterasest Paderno

Wok-pann 36cm ümara põhjaga süsinikterasest Paderno

Saadavus: Laost otsas
42,00 €

Süsinikterasest e. rauast pann on suurepärane praadimisnõu ja ideaalne alternatiiv sisekatetega pannidele, sest ta on kauakestev.

Panni omadused iga kasutamisega paranevad, kuid see eeldab regulaarset kasutust ja õiget hooldust.

Eelkõige peab uuele pannile tegema korraliku rasvpõletuse.
Selleks on parim vahend searasv või kõrge suitsemispunktiga taimeõli.
Määrige panni sisepind searasvaga ja kuumutage pliidil või ahjus 5-10 min. kõrge kuumusega.
Seejärel pühkige paberiga liigne rasv ära ja kuumutage veel panni 20 min.
Laske pannil rahulikult maha jahtuda, seejärel peske pann puhtaks ja alustage kasutamist.
Panni sisepinnale tekib must looduslik nakkumatu kiht, mille nimi on "paatina".
Mida paremini on rasv nõusse imendunud, seda paremad on praadimisomadused.
Kui poorid rasvast tühjenevad, näiteks liiga tõhusa pesemise tulemusena, kõrbeb toit põhja, kuid nõud on kerge nn. rasvapõletamise abil uuesti töökorda seada.

Raudpann talub karmi kohtlemist, isegi metallpraelabida kasutamist ja talub ka väga kõrgeid temperatuure.

Sobib kõikidele pliiditüüpidele, ka induktsioonile.

Masinpesu ei ole lubatud!

Tutvu raudpannide blogiga SIIN

Write Your Own Review
Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare kirjutada. Palun logige sisse või looge konto